Onze aanpak

Onze aanpak

Bij de aanschaf van een auto bedenk je vooraf aan welke eisen die auto moet voldoen. Daarna kijk je bij dealers en via internet welke auto’s voldoen aan jouw eisen en wensen. Vervolgens ga je de auto bekijken en eventueel een proefrit maken. Als dat bevalt, ga je in gesprek met de dealer om een prijs af te spreken, waar beide partijen zich goed bij voelen.

Bij het zoeken van een baan gaat dat meestal andersom. Je gaat kijken welke banen beschikbaar zijn en bezien waar jij naar jouw idee het beste in past. Daarna hoop je uitgenodigd te worden voor een gesprek. En tot slot hoop je dat je de werkgever hebt overtuigd dat jij aangenomen moet worden. Om dat voor elkaar te krijgen, heb je antwoorden gegeven waarvan jij verwacht dat de werkgever ze wil horen. Dat is in onze ogen een omgedraaide wereld… Hoe doen wij dat?


Wij bereiken dit door met jou in gesprek te gaan over jouw wensen, talenten, et cetera. Wij werken daarvoor ook samen met een coach die jou kan ondersteunen bij het bereiken van het doel dat we samen stellen. We stellen hiervoor gezamenlijk een concrete coachings-vraag voor op.

Daarnaast hebben wij een netwerk van personen en organisaties die goed bekend zijn met verschillende markten en die dus ook weten waar we moeten zijn om jou aan die functie te helpen, waarnaar jij op zoek bent.